Jutalmazzuk a hűségét

Számunkra nagyon fontos, hogy vásárlóink a vásárlást követően is különleges szolgáltatásokat, kedvezményeket kapjanak és olyan előnyökhöz jussanak, amik számukra is nagy biztonságot, jó egyedi lehetőségeket és megtakarítást eredményeznek.

A csatlakozáshoz nem kell mást tenni csak vásárolni Corner Ékszerházunk valamelyikében, majd személyes adatai regisztrálásával ,kiváltani Corner Törzsvásárlói kártyáját!

Általános Részvételi Feltételek hatálya

A Corner Ékszer Törzsvásárlói Programban minden nagykorú magyar és külföldi természetes személy részt vehet, amennyiben a Programhoz tartozó Törzsvásárlói Kártyát (továbbiakban: Kártya) igényel, illetve az Általános Szerződési Feltételeket (továbbiakban ÁSZF) elfogadja.

Általános rendelkezések

 • A Program igénybevételéhez a Törzsvásárló a Corner Ékszer Üzletek egyikében, illetve webáruházunkban (www.cornerekszer.hu) vásárol, egyéni Kártyára jogosult.
 • A Kártya igénybevételéhez a Törzsvásárló az előre elkészített formanyomtatványt kitölti.
 • A Kártya kiállításához alapfeltétel néhány adat megadása: név, cím, email cím, születési dátum.
 • A vásárlást és az adatok megadását követően állítjuk ki az egyéni számmal ellátott laminált Kártyát.
 • A Programban résztvevő üzletek neve és címei:
  • https://cornerekszer.hu/hu/corner-ekszeruzletek
 • A Programban való részvétel ingyenes, a Programban résztvevő adatainak megadása önkéntes.
 • A Programban résztvevő hozzájárul, hogy számára a megadott elérhetőségek valamelyikére tájékoztatásokat küldjünk az aktuális kedvezményeinkről, akcióinkról, újdonságainkról.
 • Minden természetes személy csak egy Kártyát igényelhet.
 • Amennyiben a Törzsvásárló által közölt adatok a valóságnak nem felelnek meg, úgy a regisztráció érvénytelen.
 • A Program határozatlan időre jön létre, az esetleges változtatásokról írásban küldünk tájékoztatót.
 • A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, minden alkalommal hozza magával Kártyáját.

Törzsvásárló Program előnyei

A Kártya tulajdonosa minden vásárláskor az adott évben meghatározott  %-ú kedvezményben részesül, 2023-ban ennek mértéke 10%. Ezen felül részt vehet különböző előre meghirdetett egyéb akcióinkban, különleges eseményeinken.

Törzsvásárló kártya használati feltételek:

Az üzletben kapott kártyát minden esetben aktiválni kell egy regisztráció keretében. Erre azért van szükség, mert használat esetén azonosítható legyen a kártya, és jogos tulajdonosa. A kártyán szereplő kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

Ékszerházunkban történő vásárláskor a 10% kedvezmény a pénztárnál kerül levonásra.

Webáruházunkban történő rendelés esetén a Törzsvásárlói kártyához generált kuponkóddal a "TORZS10", illetve a megjegyzés rovatba írt kártyaszámával tud kedvezményesen vásárolni.

Akciós termék vásárlása esetén nem használható fel.

A kártyán szereplő kedvezmény és a kártya által biztosított egyéb extra szolgáltatások visszavonásig érvényesek és vehetők igénybe.

Kártyabirtokosok adatainak kezelése, védelme

A kártyabirtokosok által megadott adatokat a Corner Ékszer kezeli. A kártyaigényléssel egyidejűleg a kártyabirtokos hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait a Corner Ékszer feldolgozza, tárolja, a Program működése szempontjából kezelje.

A kártyaigénylő lap kitöltésével és aláírásával a kártyabirtokos hozzájárul, hogy személyes adataira, illetve a kártyával végrehajtott tranzakcióira vonatkozóan a fent leírt adatkezelést a Corner Ékszer végrehajtsa.

A kártyabirtokos jogosult az adatkezelési, adattovábbítási hozzájárulását írásos formában részlegesen vagy teljesen visszavonni. A visszavonó nyilatkozat egyúttal a Programban való részvétel megszüntetését jelenti a kártyabirtokos részéről.

Tilos a személyes adatok a Programban részt nem vevő harmadik személy részére történő továbbadása, értékesítése, használatra való átadása.

A Corner Ékszer a kártyabirtokosok adatait kizárólag a Program működésének időtartama alatt tárolhatja. A kártyabirtokos adatait a kártyabirtokosnak a Programban való részvétele, illetve magának a programnak a megszűnése napjától számított 6 hónap leteltével Corner Ékszer- nek törölnie kell.

Egyéb rendelkezések

A Corner Ékszer nem felel a törzsvásárlói kártyákkal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a Kártya ellopása, elvesztése, megsemmisülése, megsérülése következtében keletkezett károkért.

A kártyabirtokos a Programmal kapcsolatban felmerülő bármely panaszával, kérésével, kérdésével a következő telefonszámon fordulhat hozzánk

 Programban való részvétel megszüntetése

A Corner Ékszer jogosult a törzsvásárlónak a programban való részvételét azonnali hatállyal megszüntetni, amennyiben a kártyabirtokos neki felróható okból hamis adatokat közöl.

A törzsvásárlónak jogában áll a programban való részvételét bármikor indoklás nélkül megszüntetni.

Kérünk, hogy a fentiek elfogadása mellett használja a kártyáját.

A fent leírtak visszavonásig érvényesek. A változtatás jogát fenntartjuk.

 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password